Nyhedsbrev

Få nyheder og trafikinfo.


Nyhedsbrevet udkommer 2-3 gange pr. år.


Flyv etape 1

Vi har udarbejdet en 3D-model, der som film viser en flyvetur henover Marselistunnel-projektets første etape. Filmen viser det endelige resultat, når anlægsarbejdet er færdigt.

Visualiserer anlægsprojekter
3D-modellen er opbygget i programmet Virtuel Map og viser etapen i de rette dimensioner. Ingeniører og arkitekter bruger Virtual Map til at visualisere projekterede anlægsprojekter.  

Der er indtastet data om eksisterende bygninger, jordbundsforhold, kloakledninger, fjernvarme, strømforsyning, vandledning, telekabler/IT og selve vejprojektet i Virtuel Map.

Vigtigt arbejdsredskab
3D-modellen er et vigtigt arbejdsredskab, fordi den kvalitetstester skitsetegningerne for etape 1. Programmet angiver, hvilke dimensioner og positioner der kan lade sig gøre, og hvilke der ikke er mulige. Derved bliver fejl i anlægsfasen opdaget i tide.

Systemkrav
For at se filmen skal Adobe Flash Player være installeret på din computer. Hvis du ikke allerede har Adobe Flash Player, kan du downloade det gratis her. Slå lyden til på din computer for at få det fulde udbytte af filmen.

Hent Flash for at se videoen.

Powered by Netaction